address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Cheerleading na Olympijském festivalu 2024 u jezera Most

by Martina Železná

Již dnes proběhne velkolepé zahájení Olympijského festivalu u jezera Most. Součástí festivalu bude i večerní průvod sportovců z Ústeckého kraje, kterého se zúčastní i Basta cheerleaders. 

Přímý přenos z festivalů bude dnes na ČT1 v čase 20:50-22:20. 

Očekávaná účast na Olympijském festivalu během dnešního večera a u příležitosti zítřejšího zahájení Olympiády je 5 000 osob. Je nám obrovskou ctí, být jako neolympijský sport součástí tohoto sportovního svátku!

Součástí olympijského festivalu bude po celou jeho dobu (25.7.-11.8.) i stanoviště cheerleading. Přijďte nás navštívit na pozici #29. Čekat na vás bude velký airtrack a další nafukovací vybavení pro trénink akrobacie zapůjčené od Air-Track.cz.

Na stanovišti se během 18 festivalových dní vystřídá celkem 66 cheerleaders z 6 klubů. Tím to děkujeme klubům Basta cheerleaders, Join New Spirit Allstars, VSK Brno Tigers, Cheer Academy, Prague Eagles Cheerleaders a Pilsen Jaguears Cheerleaders za spolupráci!

Přejeme Vám krásné léto a budeme se těšit na Vaší návštěvu u jezera Most!

Vice info k Olympijskému festivalu 2024:

Adresa

Olympijský festival se nachází v Areálu u jezera Most 

Doba konání festivalu 

pátek 26. července až neděle 11. srpna 2024 

Otevírací doba festivalu 

neděle - čtvrtek: 9:00- 19:00

pátek a sobota: 9:00- 21:00 

čtvrtek 25.7. průvod od 19:30 

pátek 26.7. od 14:00 do 21:00    

www.olympijskyfestival.cz

Přeji vám krásné a spoustu zážitků u jezera Most!