address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

European Sideline Cheer camp

by Martina Železná Novinky

Jedná se o první kemp svého druhu, který je realizován ve spolupráci 5 zemí, Polsko, Francie, Švýcarsko, Rakousko a Česká republika. Jedná se o víkendové soustředění pro chlapce a děvčata ve věku od 12 let, kteří se chtějí věnovat cheerleadingem opomíjené disciplíně Sideline cheerleading. Jedná se o disciplínu, která spojuje cheerleading a utkání dalších sportů. Cheerleaders zde podporují sportovní tým a komunikují s diváky. Pravidla jsou přizpůsobena ICU Game Day, kde je brán zřetel hlavně na bezpečnost prováděných prvků v závislosti na povrchu, na kterém cheerleaders vystupují.

Camp je rozdělený na tři části, pokřikům se bude věnovat Karen Cappiello, lekce stuntů bude mít na starosti Tony Hodges a taneční část Malgorzata Wronska. Akce je určená pro nováčky, týmy levelu 0-1 a týmy, které uvažují o spolupráci se sportovním klubem. 

Česká asociace cheerleaders bude propagovat tento camp mezi týmy, které se věnují komerčnímu cheerleadingu.

Přihlášky naleznete zde.

Další informace na FB AKCE.

Autor článku: Michaela Rom Tisarová, členka Prezidia ČACH