address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Příprava cheerleadingových týmů české reprezentace vrcholí!

by Martina Železná Novinky

Během března se naše reprezentační týmy potkaly opět  na víkendových trénincích. Cheerleadingové týmy, jejichž cíl - Mistrovství světa - je již za rohem, se soustředily na čištění sestav, pilovaly pokřik a neúnavně zkoušely zajet celou sestavu. Oba týmy se navzájem podporovaly a snažily se vytvořit si soutěžní prostředí.

I taneční tým se věnoval detailně své sestavě na Mistrovství Evropy. 

Největší událostí března byla bezpochyby soutěž PCO 2022, která se uskutečnila v sobotu, 26. 3. 2022 a to po více jak dvouleté pauze. Reprezentanti si zde zasoutěžili a odnesli ceny nejen za vystoupení pod hlavičkou svých domácích klubů ale předvedli i části svých reprezentačních sestav všem divákům a ostatním cheerleaders. Vystoupení proběhlo na konci dlouhého dne a bylo se na co dívat. Viděli jsme skvělé výkony, nové uniformy a spoustu energie.

Nyní čeká cheerleadingovou reprezentaci ještě trénink v dubnu a pak již odlet do Orlanda na Floridě. Budeme držet palce!

Taneční reprezentace má ještě čas na další tréninky, Mistrovství Evropy se bude konat na začátku července v Aténách v Řecku.