address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Úspěch českého klubu Join New Spirit Allstars na IASF Worlds 2024

by Martina Železná

Historický již druhý výjezd klubu Join New Spirit Allstars z Prahy na IASF Worlds navázal na loňský úspěch smíšené výpravy. Letošní skupina byla sestavena z čistě ženského kolektivu a soutěžila v kategorii International Global level 6 AllGirl. IASF Worlds je nejvyšší soutěž určena pro Allstar kluby na kterou je nutné se nominovat ze série allstar soutěží. 

Skupina JNS Phoenix vystoupila na světové ploše hned dvakrát. Ze semifinále s drobným zaváháním postoupila z 9. místa. Finále zajely JNS Phoenix skvěle a v celosvětové konkurenci allstar klubů International Global level 6 vybojovaly konečné 7. místo. Gratulujeme!