address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Harmonogram sezóny 2024/2025

by Martina Železná

Nový harmonogram nadcházející sezóny je pro Vás nyní k dispozici. Připravili jsme pestrou a vzrušující sérii nejen vzdělávacích akcí pro trenéry, ale i pro management klubu, dále pak také seriál soutěží, které Vám pomohou dosáhnout Vašich sportovních cílů a užít si spoustu zábavy a soutěžního ducha napříč celou soutěžní sezonou 2024/2025.

Hlavní body nového harmonogramu:

Soutěže: Nově budou všechny soutěže ve druhé polovině sezóny - od ledna do května 2025, kde je novinkou regionální soutěž "Jihlava Cheer Legacy". Vyvrcholení soutěžní sezóny bude v červnu, kdy bude probíhat kvalifikační Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu (MČR). Kvalifikace bude na MČR bude opět možná dle pravidel České národní cheer ligy (CZCN). Nově bude pouze jedno Mistrovství ČR, kde se utkají ti nejlepší z ČR v týmových i malých divizích!

Školení: Dle zažitých zvyklostí budou nabídnuta školení pro trenéry, sportovce i porotce, jako jsou Trenér asistent, Cheer Levels clinic, Tumble camp či První pomoc v cheerleadingu.

Speciální události: Nově je v harmonogramu sezóny zařazena informační a vzdělávací akce "Management sportovního klubu a Finanční zajištění klubu", které bude probíhat o víkendu (sobota 23.11. 2024) před Valnou hromadou ČACH (24. 11. 2024).Nově se také objeví online školení pro trenéry na žádaná témata pod taktovkou Trenérské komise. 

Důležité informace:

Soutěže: V sezóně nás čeká několik významných soutěží. Doporučujeme všem členům zúčastnit se přípravných tréninků a dbát na včasné přihlášení.

Změny a aktualizace: V případě jakýchkoliv změn harmonogramu Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu a aktualizací na webových stránkách.

Přihlašování na události:
Pro účast na soutěžích a speciálních akcích je nutná registrace. Prosíme Vás, abyste se přihlásili prostřednictvím [odkaz na registrační formulář] nejpozději do [datum].

V případě dotazů ohledně harmonogramu nebo specifických událostí neváhejte kontaktovat Michalu Dostálovou: e-mail: michala.dostalova@cach.cz, tel.: +420 728 347 198.

Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme s jakýmikoli dotazy.

HARMONOGRAM KE STAŽENÍ